תביעה בבית משפט

השאלה:

שלום הרב
חברת פלאפון גבתה ממני סכום של למעלה מאלף שח, לענ"ד לא בצדק.
ניסיתי במשך למעלה מחודש להשיג מהם את הכסף בחזרה, לשם כך דאגתי להמציא להם הוכחות שהם ביקשו ממני. בסוף אחרי השקעה מרובה (רובה ככולה בגלל התנהלותם) הם השיבו שלמרות הכל אינם מוכנים להשיב את הכסף.
הם גם אינם מוכנים לבוא לדין תורה.
אני רוצה לתבוע מהם את הסכום בחזרה, ביטול יום עבודה, ופיצוי על הזמן הרב שגרמו לי בנסיון לקבל את כספי בחזרה. האם אני רשאי לתבוע גם את שתי התביעות האחרונות ?
תודה רבה לרב על תשובותיו

התשובה

הרב יעקב אריאל |

מאחר שאין ספק ששם לא יסכימו להדיין בדין תורה אתה רשאי להציל את כספך בערכאות.