התאסלמות

השאלה: היי כבוד הרב אני מפחד שהתאסלמתי, ראיתי סרטון של מישהו מתאסלם והמשפט נחרט לי במוח אני כל כך מפחד שהתאסלמתי אני כבר כמה שבועות בתסביכים שהאם התאסלמתי אני יודע שיהודי תמיד נשאר יהודי אבל אני מפחד שהמוסלמים מחשיבים אותי מוסלמי אני לא רוצה למות כמוסלמי אני רוצה למות כיהודי וללכת לגן עדן לפני שכל זה קרה אני הייתי מאוד קרוב להשם הייתי מניח תפילין וכל פעם שאני מניח תפילין עולות לי מחשבות נוראיות שאני מאמין באיסלאם ואני מוסלמי אני כל כך מפחד כבוד הרב האם התאסלמתי האם אני יהודי כשר ורגיל כמו כולם ? אשמח למענה תודה רבה

התשובה

הרב דוד אייגנר | י"ד אב תשפ"ד 10:56

ב"ה

שלום וברכה

אי אפשר באמת להתאסלם.

יהודי נשאר תמיד יהודי מכיוון שהוא נולד לאם יהודיה וכך הוא ישאר עד סוף ימיו.

אי אפשר להמיר את יהדותך לדת אחרת.

יהודי אתה ויהודי תישאר עד סוף ימיך.

בהצלחה רבה

דוד אייגנר