תפילה על זיווג

השאלה: שלום רב, לפני כשנתיים הייתי בברית של אחייני, וביקשתי מהסנדק שישב על הכיסא בעת הברכות, שיברך את ביתי בת ה-23.5 בזיווג מהיר וציינתי את שם הזיווג (בזמנו היתה מאוהבת בו ולא קרה איתו כלום). מאז אני מרגישה שחסמתי לה את הזיווג בגלל שציינתי שם. מה אני צריכה לעשות?

התשובה

הרב דוד אייגנר | כ"ב ניסן תשפ"ד 13:49

ב"ה

שלום וברכה

אלו חשבונות שמיים, איננו יכולים לדעת מה גרם למה וכיצד הדברים מתנהלים בידי ריבונו של עולם, אל לנו לעסוק בכך, אלא להתפלל שבעז"ה ביתך תמצא במהרה את הזיווג ההגון לה.

בברכה

דוד