תיקון עבירה

השאלה: שלום לרב   לצערי הרב בעברי חטאתי בכמה גויות ושמעתי שהחוטא בגויה מצבו חמור מאד רציתי בבקשה לדעת מה התיקון לכך ואם אפשר בבקשה בפרטים?     תודה רבה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 1:52:49 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין אפשרות לתת דרכי תשובה באינטרנט, חייבים לגשת לרב שמכיר אותך את בריאותך וכל התנאים הנלוים כדי שיערוך לך דרכי תשובה. באופן כללי הקב"ה רוצה בעיקר את תשובת הלב, וחיזוק בלימוד על קדושת הברית והצניעות, כמו כן יש לתת לצדקה ויש גם לעשות תעניות אולם בכך צריך שיקול דעת מיוחד מתוך הכרות אתך.