שמירת נגיעה

השאלה: שלום! לפני כ-3 שני החלטתי לשמור נגיעה וב"ה אני עומדת בזה מצויין.
לפני כ-3 וחצי חודשים הכרתי מישו, דתי-מסורתי. שהוא לא שומר נגיעה אבל מאמין בה´ ובדת ובכל הכרוך בזה..דתי כזה.
הוא נורא מכבד את הדרך שלי ואפשר לומר שלא כ"כ מנסה "לגעת".
אני נורא מבולבלת ולא יודעת מה לעשות או איך להגיב במקרים כאלה..
עד כמה זה חשוב?איפה באמת מגיע השלב של הגבול? ואיך עוברים את זה בשלום..?
אני אשמח ליעוץ ודעה שלך.. תודה רבה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 1:51:44 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יישר כח על דרכך הנכונה, וכעת את צריכה לעמוד על שמירת נגיעה הן מבחינה דתית והן מבחינה התנהגות, את צריכה לדעת את דרכך והנהגותיך. ככל שתטיבי להסביר לו את חומרת איסור נגיעה קודם החתונה, בודאי שהדבר ימצא חן בעיניו וידע שיש לך "אמירה".