ריקוד מיומנה

השאלה: שלום וברכה,
אני מדריכה בבנ"ע.בד"כ בחודש ארגון (שאנו נמצאים בו עכשיו) בהופעות של סיום החודש מופיעים שבטי הבנות הגדולות בריקוד אולטרה סגול,
אך השנה חניכותיי ואני חשבנו לעשות משהו שונה- ריקוד מיומנה- (ריקוד הנעשה ע"י מחיאות כפיים ותיפוף על עצמים שונים כגון דליים,פחיים,מקלות וכדו´..) "הריקוד" יהיה גם בפני בנים לכן רציתי לשאול אם יש בעיה הלכתית בדבר?
אשמח אם תענה במהרה.
תודה, אביטל.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 1:39:46 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כל ריקוד בפני בנים הוא אסור, אם יש רק השמעת קול (תיפוף כלי נגינה) אין בעיה שאשה תתופף וכדו´, אבל להופיע בפני גברים אין להתיר.