רחצה בחוף נפרד

השאלה: כבוד הרב.
אשתי ומספר חברות שלה הלכו לא מזמן לחוף הים הנפרד. הן הצטלמו זו עם זו בפלאפון של אשתי כשהן בבגד ים. תוך כדי נכנסו לתמונות נשים אחרות שהיו בחוף עם בגד ים שלא ידעו שהן צולמו.
לאחר מספר ימים אשתי שלחה את התמונות לאחת מחברותיה, שהחליטה על דעת עצמה להעלות את התמונות לפייסבוק.
האם היא עשתה מעשה ראוי? האם עלינו ללחוץ שהתמונות ירדו משם?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 12:17:20 AM
כבוד הרב.
אשתי ומספר חברות שלה הלכו לא מזמן לחוף הים הנפרד. הן הצטלמו זו עם זו בפלאפון של אשתי כשהן בבגד ים. תוך כדי נכנסו לתמונות נשים אחרות שהיו בחוף עם בגד ים שלא ידעו שהן צולמו.
לאחר מספר ימים אשתי שלחה את התמונות לאחת מחברותיה, שהחליטה על דעת עצמה להעלות את התמונות לפייסבוק.
האם היא עשתה מעשה ראוי? האם עלינו ללחוץ שהתמונות ירדו משם?