קבוצת כדורסל לנשים

השאלה: שלום וברכה!
נשאלתי לאחרונה על ידי אשה אחת המבקשת להצטרף לקבוצת כדורסל של נשים המאומנת על ידי גבר. מדובר באשה דתיה.
שאלתי היא:
האם ישנה בעיה אמיתית בכך שהמאמן הוא גבר? מדובר במאמן אשר עושה את מלאכתו נאמנה. ומדובר בקבוצה של שלושים נשים הלבושות בצניעות.
אשמח לשמוע דעתכם.
בתודה
משולם הוויט

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 3:01:23 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם מדובר על קבוצת כדורסל שצריכה להופיע בפני קהל אין כל היתר. אם מדובר בקבוצת כדורסל שעושה לצורך התעמלות ובריאות יש מקום להקל אפילו במאמן מכיוון שעושים זאת לצורך בריאות בלבד, והוא טרוד באימון.

גמר חתימה טובה