עגיל באוזן

השאלה: קודם כל שלום רב!
השאלה שלי היא כזאת:
האם מותר לעשות עגיל באוזן?
כיום רוב בני הנוער מסתובבים עם עגיל באוזן.
לפי מה שהבנתי זה אסור משום: "לא ילבש גבר שמלת אישה"... עינתי בכמה מקורות והבנתי שעל פי המקום בו הוא נימצא זה ניקבע אם דרך אנשי המקום ללכת עם עגיל באוזן אין בזה איסור אך אם אין דרך אנשי המקום ללכת אסור הדבר.
מעוד מקורות שעינתי האיסור הנ"ל בכלל נכתב על זה שגבר לא יתחפש לאישה ויסתובב בחברת נשים והרי זה ניאוף.

אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי על שאלה זאת!
תודה רבה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 1:33:00 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הלכתית נקודתית אין בכך איסור,מכיוון שהיום זה לא מיוחד לבנות או בנים, ועל כן זה לא איסור אולם אין זה דרך הצניעות לעשות כן. אבל זה נמדד לפי המקום והזמן.