נקיים

השאלה: כבוד הרב שלום וברכה.
אני כ 3 חודשים לאחר לידה, ברוך השם. הייתי בנידה סיימתי והתחלתי לספור נקיים וספרתי כבר 5 ימים, כמו כן אציין שאני נוטלת גלולות. בשבת האחרונה נסענו להארח ושכחתי לקחת עימי את הגלולות ונוצר מצב שלא נטלתי יומיים. במוצאי שבת ראיתי שיש כתמים, לקחתי לרב והוא לא אישר את הבדיקה. השאלה היא לאחר שזה יפסיק לספור מהתחלה 7 נקיים?
תודה ובשורות טובות.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 12:29:41 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם אתם נוהגים כמנהגי הספרדים, אפשר להתחיל כשיגמר הדם ולעשות שוב הפסק טהרה ולאחר מכן לספור שבעה ימים.