המשך שמירת נגיעה

השאלה: השאלה מופנית לכבוד הרב איתן זן בר:
בהמשך לשאלתי, ייתכן ששנינו רצינו את ההרגשה של המגע, ורצוי לציין שבעקבות הקשר שלנו הוא מתחזק ע"י זה שמברך לפני כל אכילה משתדל לשמור שבת באופן מלא, אם אני אפרד אני חוששת שאולי בגללי יפסיק עם ההתחזקות.. ואיך אפשר לכפר על הנעשה בעניין שבירת נגיעה( טבילה במקווה, צדקה וכו´)?
יש אפשרות לשוחח עמך בטלפון? ושוב שהשאלה לא תתפרסם בבקשה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 1:58:13 AM
השאלה מופנית לכבוד הרב איתן זן בר:
בהמשך לשאלתי, ייתכן ששנינו רצינו את ההרגשה של המגע, ורצוי לציין שבעקבות הקשר שלנו הוא מתחזק ע"י זה שמברך לפני כל אכילה משתדל לשמור שבת באופן מלא, אם אני אפרד אני חוששת שאולי בגללי יפסיק עם ההתחזקות.. ואיך אפשר לכפר על הנעשה בעניין שבירת נגיעה( טבילה במקווה, צדקה וכו´)?
יש אפשרות לשוחח עמך בטלפון? ושוב שהשאלה לא תתפרסם בבקשה