ההאם אני טמא

השאלה: שלום רב
אני וחברה שלי כמה חודשים ביחד ולא ידעתי את מי לשאול את זה עד שמצאתי תאתר הזה לפני שבועים היא היתה במחזור וההיתי אצלה ונגעתי בה וזהה אמרו לי שבחורה טמאה בימי המחזור אני בן 17 דרך אגב
שאלה
האם אני טמא עכשיו ועשיתי חטא גדול?
ומה לעשות כדי לתקן את זה ?
תודה רבהה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 2:42:59 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין בימינו מושג של אדם טמא רק לטומאת מת. אדם שנגע באשה נידה ובודאי אם חי איתה חיי אישות הרי שמעשה זה הוא רע לשמים ולאדם, יש בו איסורים חמורים של כרת ואיסורי תורה. כל אישה שלא טובלת לטהרתה אסור לגעת בה לחיבה ולחיות איתה חיי אישות, אין הבדל אם זה בימי מחזור או לא.
אני רואה שיש לך נשמה טובה ואתה רוצה להיות טהור, לכן עליך לגשת לרב שאתה מכיר שילמד אותך את הדינים הללו במתינות ובתשומת לב, ואז תוכל לדעת כיצד להתנהג עם החברה שלך.
יהי רצון שתתקדמו יחד בדרך התורה והיושר.