בגידה

השאלה: בס"ד

שלום שמי אורן שם בדוי בחור דתי לאומי כולי רועד כרגע ליבי פועם בחוזקה כאילו רצתי 100 ק"מ יש לי וידוי וזה וידוי עצוב אני יודע שאני יכול לשחרר את זה רק באינטרנט
היום בערב אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל אני רווק בן 26 ונאפתי עם נשואה זאת אומרת ההינו באוטו והגענו לאקט מיני לא מלא מה שמפריע לי זה שהיא נשואה כי כל השאר אני יודע שהרבה בחורים חוטאים באי שמירת נגיעה וכו...
מה אני צריך לעשות כדי שהשם יסלח לי מה צריך להתפלל עזרה ודחוף
תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/14/2013 12:23:11 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אינני מכירך ואיני יודע את טבעך, על כן אוכל לתת דברים כלליים בלבד, אם יש רב או ת"ח שאתה מכיר אישית כדאי לפנות אליו.
תחילה יש להבין את עומק האיסור שנעשה ולהגיע למצב של חרטה גמורה, כמו כן צריך להוסיף זאת בוידוי של כל יום (פרוט בינך לבין הקב"ה על המעשה שנעשה), כמו כן עליך לקבל על עצמך של תחזור לזה החטא עוד, בין בנשואה ובין ברווקה עד שתתחתן אי"ה. עליך לממוד את ענייני הצניעות היטב היטב לכל הפרטים והדקדוקים. כמו כן יש לתת צדקה כשווי של 120 סעודות (ארבעים יום כפול שלש סעודות). ומי שיכול להתענות עדיף.