כתמים

השאלה: שלום, אני לוקחת גלולות סרזט (של הנקה) והבחתי בכתם אדום (דם) על גבי תחתון אפור בהיר. הכתם היה חד פעמי ולא דימום רציף. כיצד אני צריכה לנהוג? תודה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:34:07 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב ללידה שהייתה.

גלולות אלו מגדילות את הסיכויים לכתמים בחדשים הראשונים (לאחר מכן זה פוחת והולך). לכן מומלץ לנשים מניקות ללכת עם צבעוניים, וכן לא לקנח מיד אחר הטלת מים, אז בע"ה לא יהיו כתמים.
בנושא שאת שאלת נראה שאם התחתון היה אפור אין צורך לחוש כיוון שזה כתם על צבעוני שלא מטמא.