יחסי אישות לפני כניסת צום ט´ באב ולאחריו

השאלה: שלום לרבנים הנכבדים,
כחילונית אני שמחה מאוד על השירות המבורך שבאתר זה.
ישר כוחכם.
אני נשואה ומעוניינת להרות בשנית.ערכתי בדיקות ביוץ לאחר תקופת מה בה לא הצלחתי "להיקלט" ולפי הבדיקה הביוץ (כלומר,הימים הפוריים ביותר )היה בתשעה באב.כדי לא לקיים יחסי אישות בט´ באב עצמו ,קיימנו יחסים כמה דקות לפני כניסת הצום(בעלי עבד במהלך אותו יום) וכמה שעות לאחר צאתו.
אני חוששת שמא חטאתי.אני מקווה שתוכלו לשלוח לי מסר מרגיע.
האם תשמיש המיטה מותר בתשעת הימים ובי´ באב למטרת פרו ורבו?אם כן,הרי שאני יכולה להירגע קמעא...
תודתי נתונה לכם מראש על תשובתכם המחכימה,
בברכה,
חילונית מהמרכז

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:15:43 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

בתשעת הימים אין בעיה כלל, כמו כן לעניין מוצאי הצום אם זה לצורך בודאי ובודאי שמותר, ויהי רצון שהקב"ה ימלא כל משאלות לבכם לטובה.