טהרה בהריון לאחר דימום

השאלה: שלום כבודו,
אני בהריון שבוע 13 , לא מזמן מצאו אצלי אזור דימום הקרוב לשק ההריון - דבר הנקרא הפרדות שליה. זאת לאחר שראיתי דימום . הרב פסק שאני טמאה ועלי לספור 7 נקיים וכך עשיתי אך במהלך ספירתי התברר שיש עוד קצת דם וספרתי עוד. האמת היא שאני קצת מבולבלת מכל עניין הספירות הזה אך דבר זה כבר נמשך שבועיים וחצי והיום אני טובלת .
אתמול הייתי אמורה לטבול לאחר שהכל היה נקי שלשום אך ראיתי בבד העד של הבוקר שהכל נקי פרט לנקודת סיכה קטנה אדומה (אפילו לא)שכרגע כמעט ולא רואים אותה על העד.
שאלתי היא:
אם הכל נקי היום אוכל לטבול היום?
ועוד שאלה אם לא עשיתי את אחת הבדיקות בעד ביום הטבילה האם אני עדיין יכולה לטבול?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 1:33:07 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

קבלתי את השאלה כשהיא כבר לא משמעותית, ועל כן לא עניתי.