זיווג

השאלה: שלום רב יקר.
אני נערה בת 15 וחצי קודם כל רציתי לשאול שאלה שמאוד מציקה לי ..
הכרתי בהילולה של הבאבא סאלי תלמיד ישיבה בן 24 בחור דתי הדוק ששומר נגיעה..הוא החזיר אותי לבית כי המנהל שלו אמר לו ..מהשנייה הראשונה שראינו אחד את השניה הרגשנו כל אחד זרם חזק בגוף .. חשוב לי לציין שאני בחורה חילוניה ורק בעבודה באירוע של ההילולה היתי לבושה כדתייה .. אני והבחור התאהבנו מאוד ומאז אנחנו יוצאים כחודשיים הקשר שלנו הוא סודי שלא יפריע לו בשידוך . אני לא יודעת לאן להמשיך אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד ונוגעים אחד בשני הרבה מאוד .. אפילו פעם אחת הוא הציע לי שאני יקיים איתו יחס מין . אני באמת לא יודעת מה לעשות אני חייבת עזרה במקרה הזה .. אני אשמח לקבל תשובה ברורה שאני ידע מה לעשות ולאן להמשיך . תודה רבה (=

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 1:25:40 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

בגילך ובגילו נראה פשוט שתפסיקי כל קשר עם הבחור. אם זה הזיווג שלך הוא יחכה עוד שנתיים שלש, ועד אז התנתקות מוחלטת ללא קשר שיכול להביא לסיבוכים ולכשלונות אסורים.
על כן טהרת הבת הישראלית וקדושת המשפחה העתידית מחייבת אותך לנהוג בדרך אחראית ולהפסיק כל מגע למרות ההרגשות שיש לך ולו, אבל אינן אמיתיות וחלילה יכולות להביא לידי ניצול. על כן ככל שתפסיקי את הקשר מוקדם יותר יטב.