זוגיות

השאלה: שלום,
אני יוצאת כחודש וחצי עם בחור חוזר בתשובה בתחילת דרכו, שנינו בסביבות גיל 30,
טוב לנו ביחד, ויש תחושה הדדית שזה "זה", ואנחנו מדברים על חתונה בע"ה,
לפני כמה ימים לפני שהוא הלך הוא שאל אם אפשר לחבק אותי והתחבקנו,וזה היה מאוד נעים ומרגש, והחלטתי שזה הגבול ולא נעבור אותו (ז"א רק נתחבק בסוף כל פגישה)
אני מאוד רוצה ומתפללת שזה הזיווג האמיתי שלי, האם אני מתנהגת נכון או שאני צריכה לדבר איתו ולבקש שלא נתחבק יותר@
האם בבקשה אפשר לקבל ברכה מהרב@
תודה מראש
ושנה טובה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:55:17 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין לגעת בבחור לפני חתונה, רק החתונה היא הנותנת לנו את האפשרות לחיות ולגעת זה בזו. על כן השתדלי להמנע מכך, מלבד האיסור שבדבר, בדרך כלל כשמתבגרים מצטערים על החולשות הקטנות הללו, וכדי שהכל יעשה בשמחה כדי להמנע.
אם ירצה השם הכל יעלה יפה בקדושה וטהרה.

כתיבה וחתימה טובה