הדברים שאסורים לעשות בשעת התשמיש

השאלה:

אנחנו זוג נשוי אם אפשר לשאול שאלה אישית מה הדברים שאסורים לעשות בשעת התשמיש חוץ מלנשק את איבר האישה? בבקשה לא לשלוח שו"ע רמ (כיוון שאינני פוסק לא ח"ו שאינני רוצה לקיים) אלא תשובה קונקרטית

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 2:00:47 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין אפשרות לכתוב בתשובות בדואר את כל ההלכות, ומכיוון שיש כמעט בלי סוף אפשרויות אין אפשרות לכותבם. במייל אפשר לענות על שאלה מיוחדת ומוגדרת. לדעת את כל מערכה היחסים והאופנים אפשר לגשת אל רב שילמד אתכם את הנושא, או לעיין בספרים וללמוד מהם. כדאי לעיין גם בספר של הראשון לציון מרדכי אליהו שליט"א דרכי טהרה, יש פרק שעוסק בנושא.