בני עקיבא

השאלה:

שלום,לפני חודשיים בערך התחלתי ללכת לבני עקיבא ובזמן האחרון אני מאוד מתלבטת אם זה היה נכון ללכת לשם...בקטע של החברה המעורבת לפעמים אני מרגישה שבנים מהשבט מסתכלים ומתקרבים אלי יותר מידי אמנם אני משתדלת להתלבש צנוע,שומרת נגיעה (וגם הם,הבנים)אבל עדיין אני מרגישה לא כ"כ טוב עם זה.אני לא יודעת מה לעשות וחשוב לציין שמאוד יהיה חבל לי להפסיק ללכת כי זה מאוד תורם לי.
אשמח אם תוכל לעזור לי.בתודה מראש..

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 2:10:04 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם את מרגישה לא טוב כדאי להפסיק, שהרי אדם צריך לעשות רק דברים שטוב לו איתם והוא שלם איתם. מה שלא טוב לאדם ומטריד אותו לא כדאי לעשות, אלא א"כ אין ברירה.