בינו לבינה

השאלה: אני חש בלבול מסוים בקטע הזוגי דתי
אני רווק המתעד להנשא בעתיד , והוברר לי שחילוניים חושבים שהדתיים עושים רק ילדים לומר "אין יחסי אישות "! רק לשם מצווה כלומר הבאת ילדים וגידולם .
אשמח אם תבהירו לי את הנושא !
ומה עם מצוות "עונה " ?
אשמח לתשובה
אביב התוהה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 2:34:59 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מתוך מכתבך נראה שאמנם יש בך מתח וחוסר ידע בנושא, ומכיוון שהנושא רגיש ואין לכתוב בו בפרהסיא, הייתי ממליץ לך לפנות לרב כרוחך (אפשר מרבני צהר) שידריך אותך, ברור שיש מצוות עונה, ויש אפילו יותר מכך, אבל הכל צריך הדרכה של תורה מפי ת"ח הבקיאים בהלכה ומאידך גם רגישים כלפי רגשות הצבור.