איסור גויה

השאלה:

שלום למה כל כך חמור לשכב עם גויה?, היום אני יודע שאסור לשכב עם אף אחת שאינה מותרת לך אבל פעם לא היה לי כוח לבלות במועדונים ולחכות בתורים שם ראיתי בזה ביזבוז זמן והייתי הולך למכוני ליווי והיו שם הרבה גויות לא כולן אבל הרבה, מה ההבדל? גם ככה לא התחנתי איתן ואין לי איתן ילדים למה זה חמור כל כך ויש אזהרה גדולה, האזהרה היא בשביל שעם ישראל לא יתערבב איתן כי יודעים שהן הרבה יותר יפות ומפחדים שיהיו נישואי תערובת או שזה משהו רוחני

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 11:36:26 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

בן מלך לא חי עם השפחות בארמון של מלך, בן מלך יחפש בת מלך כדי לחיות יחד. עצם הקרבה לגויה היא אסורה ואין משמעות האם הייתה חתונה או אם יש ילדים, כל מי שנפשו התלכלכה מאיסור צריך לעשות תשובה, כדי ש"היהלום" שבו ישאר נקי ובמעמדו הקדוש. אמנם יש איסורי תורה ויש אסורי דרבנן, אבל האיסור הוא גמור שאין לחיות עם אשה שלא טבלה (נדה), וכן עם גויה.

שבת שלום חג שמח