איך מכפרים ומתקנים?

השאלה: כבוד הרב שלום ,ותודה מראש!
הייתי בקשר עם מישהו די הרבה זמן...שמרנו נגיעה מלבד נפילה 1 שהייתה. כיום אנחנו כבר לא בקשר ב"ה.
אני יודעת שגרמתי לו לחטוא,בשז"ל וגם אלתרבה שיחה עם האישה.והקטע של שז"ל ממש מפריע לי.. כבר המון המון זמן.. וזה עוד מפריע.
מה אפשר לעשות כדי לתקן מישהו שחטא בגללי [בין השאר..] ?אני רוצה להמשיך בעבודת ה´ עם מצפון נקי ובשמחה רבה!!!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 2:19:16 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

היסוד תמיד הוא לתקן במקום שהייתה נפילה, ועל כן אם ברצונך לתקן עליך להרבות בשיחות עם החברות והידידות שלך על חומרת הנגיעה, ומאידך על חשיבות הצניעות, וככל שתרבי בכך התיקון יועיל ביותר, שהרי את כעת תוכלי להציל עוד בנים ובנות מליפול בחטא זה.