קשר דם?

השאלה: שלום,
הכרתי בחורה מקסימה דרך אתר הכרויות.
כשסיפרנו אחד לשני כל אחד על משפחתו המורחבת התגלה סיפור מאד מקרי והזוי.

בת הדודה שלה מצד האבא (היא יתומה מאבא מגיל צעיר) נשואה לבן דוד שלי מצד האבא שלי!!!

מעולם לא שמעתי על אותה בחורה נחמדה שאני יוצא איתה מבן דוד שלי או אשתו (בת דודה שלה) וכנ"ל הפוך. האינטרנט הפגיש במקרה את שנינו!

הבחורה מאד מוצאת חן בעיני מאד מאד ויש לי כוונות רציניות לגביה לגבי חתונה ככל שהזמן יתקדם.(הכוונות הדדיות)

1.האם יש פה עניין של "קשר דם" ???
2.האם הקשר הזה נכון ותקין מבחינת ההלכה?
3.אני מרחיק לכת אך האם חלילה יכול לצאת לנו ילד/ה שאינו/ה תקין/ה
לאור הסיפור שציינתי?
4.האם ניתן להמשיך ולהתקדם להכיר אותה יותר ובעתיד להתחתן??

תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 3:30:02 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין קשר קשרי דם, זה מגיע מנישואין, ולכן אין חששות יותר מכל קשר בין שני בני זוג.
המקרה מעניין מצד עצמו, ועל כל נאמר "מושיבים יחידים ביתה".