פתיחת תיק נישואין

השאלה: שלום!
בן זוג שלי ואני עומדים להתחתן בסוף חודש מרץ. טרם פתחנו תיק ברבנות. בן זוג שלי היה נשוי נישואים אזרחיים בחו"ל, ולאחר מכן התגרש דרך בית משפט לענייני משפחה. עקב סכסוך עם גרושתו, טרם קיבל את מסמכי הגירושין, ולכן אצלו בתעודת זהות עדיין רשום "נשוי". האם למרות זאת ניתן לפתוח תיק כבר ברבנות, מכוון שאת המסמכי הגירושים יוכל לקבל רק בעוד כחודש, ולא רצינו שנושא החתונה יתעקב בגלל זה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 3:18:55 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

בשאלה זו יש הרבה פרטים לא ברורים, על כן עליכם לגשת לרבנות הקרובה אליכם או היכן שאתם רוצים לגור ולברר שם את כל השאלות, וכדאי לעשות זאת שעה אחת קודם.