פגישה עם החתן

השאלה: אני כלה.רציתי לדעת אם מהיום שאני עושה הפסק טהרה עדיין מותר לי להפגש עם הארוס שלי או שכבר אסור?
וכן לוודא- כלה בשבעה נקיים לפני החתונה גם צריכה לעשות פעמיים ביום בדיקה?גם מוך דחוק ביום הראשון צריך לעשות?
האם בשבעה נקיים לפני החתונה צריך ללבוש לבן?
תודה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 6:40:58 PM

בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב שתזכו להקים בית נאמן בישראל, מתוך אהבה ואמונה.

א. הפגישה עם החתן היא מנהג בני אשכנז, הספרדים אינם נוהגים בכך.
ב. כל הבדיקות של כלה יש להשתדל לא להפצע ולא לבדוק יותר מדי, כדי שלא יהיו חלילה בעיות. על כן הכל צריך להעשות לפי המציאות. (אם קשה לעשות מוך אפשר לותר, אבל בדיקות חייבת).
ג. יש ללבוש לבנים.

מזל טוב