עצבות

השאלה: שלום לכבוד הרב
קוראים לי דור ואני נשואה 3 שנים יש לי שתי בנות מתוקות בגילאים 3 ושלוש חודשים
בזמן האחרון אני קצת בדיכאון אני מאוד רוצה לצאת לעבוד יש לצין שאני לא עובדת כבר תקופה
אנחנו חוזרים בתשובה כבר 2 וחצי בעלי הולךללמוד כל עבר מ6 עד 10 בלילה...מאוד קשה לי שאני לבד כמעט כל היום אני ללא תעסוקה ורוב הזמן מרמורמרת נורא...
היתי שמחה לעצה
תודה לרב

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 7:35:50 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הדברים שאת כותבת ידועים בצבור שלנו, התופעה מתגלה בכל מיני צורות. דרך אחת היא לדבר עם אישך או לפעמים עדיף עם הרב של אישך, להסביר לו את הדברים, והוא שמכיר את שניכם ידע בחכמתו כיצד לאזן את הדברים. במקביל אני מציע לך לחפש שיעורים, קורסים, פעילות אפילו התנדבותית (אני יודע שיש בעיות פרנסה), על מנת לצקת בחייך את הנתינה לאחרים, וכל נתינה יש בה הרבה מהקבלה, וזה משנה את מצב הרוח פלאים. הנותן לאחרים מקבל עוז ותעצומות.

צום החמישי לששון ולשמחה