נידה דחוף!!!

השאלה: אם אני רואה הפרשה שחלק ממנה בצבע מעין חום-אדמדם ואני חשבת שראיתי כמו גוש של דם קרוש, אבל אין שום כתם בלבנים, האם אני נחשבת נידה או שמה אני עדיין טהורה לבעלי? (לא קיבלתי ווסת כבר מעל חצי שנה בגלל בעיה רפואית ידועה)

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 11:09:36 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לא הבנתי בדיוק את הדברים. אם ההפרשה נראתה במי רגלים וכדו´ אזי לבנות ספרד הכל מותר, ואילו לבנות אשכנז יש לגשת לשאול רב שהרי יש כאן מספר פרטים (צורת נתינת מי רגליים). אם ההפרשה הגיעה בצורה אחרת (קינוח וכדו´) יש לפרט כיצד הדבר נראה.

צום הרביעי לששון ולשמחה