נידה

השאלה: שלום,
ארוס שלי חזר בתשובה מאז שהוא פגש אותי אך רעיון עניין הנידה מאוד קשה לו, כבר יש לנו מיטה בשביל אחרי החתונה והיא מיטה זוגית גדולה ולא שתי מיטות נפרדות. האם יש דרך שעדיין נוכל להשתמש במיטה זו? למשל, נוכל לשים עוד מזרון על המיטה בזמן הנידה כך שנהיה בגבהים שונים?

מעבר לקושי שלו עם הנושא, מיטות הן יקרות ואני לא רוצה לבזבז המון כסף על מיטות חדשות.

תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/31/2013 1:43:44 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

התחילו את חייכם ללא ספקות וללא נסיונות, עדיף לבזבז מעט כסף ולקנות חיי עולם הבא, על כן יש לקנות מטה חדשה, ולחיות חיים בריאים ושלווים.

חג כשר ושמח