מצוקה

השאלה:

שלום רב!

אני נמצאת במצוקה, גיליתי שבעלי גולש באתרים פורנוגרפיים. יש לציין שאנחנו זוג דתי נישאנו לפני שנה.
מה עליי לעשות????
חשבתי שהכל בסדר בזוגיות שלנו מסתבר שלא!!
אמרתי לו שראיתי תמנות כאלה במחשב והוא אמר שזה לא יכול להיות.. אבל אני בדקתי בהיסטוריה של המחשב ונכנסתי לאתר.
מה עושים במצב כזה??
האם תוכלו להחזיר לי תשובה מהירה.
תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 10:51:29 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

קשה לי להגדיר את הדברים מכיוון שאינני מכירכם. אולם לא תמיד החולשה הזאת היא מרמזת על בעיות בזוגיות, הרבה פעמים אלו כשלונות שנגרמים מנפילה חד פעמית. ועל כן לכאורה נראה שאתם צריכים לפנות לאנשים שמטפלים בכך, רב או איש מקצוע שמתעסקים ויודעים כיצד מטפלים בכך.
לדעתי הנושא פתיר ואפשר להתגבר ביחד על החולשה הזאת. אולם צריך שיהא בשקיפות וביחד, ומתוך רצון לתקן.

בברכת כתיבה וחתימה טובה