מניעת הריון

השאלה: שלום כבוד הרב,
בשעה טובה נולד לנו בן בכור לפני חודש.
רציתי לשאול לגבי גלולות למניעת הריון, האם מותרות מבחינה הילכתית? מי יכול לפסוק לי(אם אין לי רב)? האם כבוד הרב יכול לפסוק לי?
[קצת לידע: אני כרגע בחופשת לידה ובעלי פוטר מעבודתו ובנוסף לכך הוא סטודנט. פרט לכך אני חושבת שכדאי לנו להתרגל לעניין ההורות לפני שניכנס שוב להריון - העניין מלחיץ אותי מאוד]

תודה רבה ובשורות טובות.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 9:01:21 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

שאלות מסוג זה צריכות לדעת את כל התמונה ולא רק חלקיות כפי שמועבר באינטרנט, ועל כן צריך לגשת לרב מובהק שיכול לעזור לכם. כמו כן אפשר לפנות למכון פוע"ה בירושלים אולי יכול לעזור לכם בעצה הלכתית ורפואית (מהי הדרך הטובה ביותר).

מזל טוב להולדת הבן הבכור.