מה מותר ומה אסור?

השאלה: שלום כבוד הרב! אני לא יודעת אם מתאים לשאול פה את השאלה אבל היא מאוד מציקה לי וב"ה אני רואה שאתם שמחים לעזור לכולם אז אני ישמח אם תעזרו לי...
אני נשואה מזה כ-3 חודשים לבעלי המקסים. בעת קיום יחסי האישות הוא כל הזמן מכוון לנשק באותו המקום ואני לא רוצה כי למדתי שזה אסור והוא אומר שהוא לא נגעל ולא יגעל ומותר לנו אם שנינו רוצים. חיפשתי ומצאתי שיש דעות שאומרות שמותר לבני הזוג לעשות כרצונם אבל זה לא נקבע להלכה. נורא קשה לי עם זה ובגלל שאני לא רוצה לעבור על חוקי התורה אני לאורך כל החיבור חוששת שזה יגיע לזה והוא יתבאס ממני וזה לא נעים לי!! יש לציין שאנחנו מאוד אוהבים ונפגשים פעם בשבועיים כיוון שהוא לוחם בקבע ולכן זה עוד יותר קשה לו. מה עושים??
כמו כן, רציתי לדעת האם מותר לו להגיע לסיפוק רק אם אנחנו בסוף מגיעים לחיבור כי לפעמים זה כואב לי ואנחנו לא מגיעים לזה ואז זה זרע לבטלה אז מה עושים??
סליחה אם השאלה לא מתאימה כאן פשוט אין לי מישהו אחר לשאול ונורא חשוב לי שזה יעשה בקדושה. תודה רבה רבה! אני מאוד מעריכה את את העבודה שלכם! בשורות טובות ורק שמחה תמיד!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 11:56:39 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

א. יישר כח על העוצמות שלך ושל אישך, הדברים מרשימים. אמנם אין להגיע למצב שאת מתארת בשאלה, אולם נראה לי שהנושא צריך להדון בצורה גלויה ולפני שעת המעשה, דהיינו בירור ביניכם ואם יש לכם רב שיכול לעזור לכם בשאלה הזאת לקבל הדרכה, יש היום ב"ה הרבה רבנים או אנשים שמתעסקים בבנין שלם, וכדאי להתייעץ עמם ביחד.
ב. זאת שאלה הלכתית שבודאי יש להגיע ליחסים מלאים שלא תהא הוצאת זרע לבטלה, ועל כן כדאי לבדוק אצל אחות או רופא מה הסיבה לכאב, לפעמים יש שאריות מלפני חתונה או פצע באותו מקום, שזה גורם לכאבים, כדאי לרכך את המקום במים חמים ובעזרת עד בדיקה להרחיב את המקום, או להשתמש בחומרי סיכה שומניים (וואזלין וכו´) שהם מקילים את המצב. בכל אופן דברים אלו מסתדרים אי"ה אחר החתונה, ואי"ה הכל יבוא על מקומו בשלום.