מה לעשות????

השאלה: הרב אמר לי לקחת כדורים החל מהיום בשם פרימולוט נור התקשרתי והלכתי לכל מקום שיכלתי כולם אומרים שיש חסר בחברה עצמה ולא ניתן להשיג. אותו רב אינו עונה לי.החתונה בכ"ט אב ואני צריכה להקדים את המחזור בכמה ימים כדי לסיים את השבעה ימים נקיים לפני החתונה מה עושים? הפעם האחרונה שקיבלתי היתה בי"ד..וזה ארוך.. שבוע. אשמח לתשובה עוד היום.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 7:37:40 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יש להתייעץ עם רוקח או רופא ולשאול מה הם הכדורים המקבילים לכדור זה (מבחינת השעפה על המחזור). יש הרבה סוגים צריך לדעת מה מתאים לך.

מזל טוב