להביא ילדים

השאלה:

שלום רב,
אני בת 21, אחרי שנתיים שירות לאומי ושנה עבודה, נמצאת כעת בתקופה של דייטים וכו´, אני מתכוונת בשנה הקרובה לשלב מדרשה עם עבודה, ורק שנה אח"כ להתחיל בלימודים אקדמאים (תואר לא קל במשך 3 שנים ומאוד חשוב לי להצליח).
אני מאוד אוהבת ילדים, ורוצה להביא ילדים בע"ה, אך רציתי לשאול האם צריך להביא ילדים מיד לאחר החתונה? או שאפשר רק לאחר 3 השנים של התואר(מה שאני מאוד מעדיפה...)?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 9:03:11 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מקובל בעם ישראל ששאלות של דחיית הריון לא עונים אלא פנים לפנים, מתוך הכרת הזוג (כולל הבעל) והבנת דרכם בחיים.

צום החמישי לששון ולשמחה