כתמים בשבעה נקיים

השאלה: שלום עשיתי אתמול הפסק טהרה לאחר תשעה ימים ארוכים של דימום.
בלילה גיליתי על התחונים מן הפרשה רירית בצבע חום. את ההפרשה ניתן היה להסיר בקלות ולא נשאר שום כתם על התחתון אך אני צריכה לדעת האם לעשות שוב הפסק טהרה.
בבוקר עשיתי בדיקה והיא הייתה נקיה.
יש לי בעיה לגבי פניה לרב שיראה את הכתמים כיוון שאנחנו כרגע בשליחות בחו"ל- אני בביקור בארץ ובעלי בחו"ל ואין לי רב לפנות אליו.
אני רוצה לציין (ואולי זה בכלל לא רלוונטי מבחינה הלכתית) שבשלושה חודשים האחרונים יש לי המון בעיות של דימום ואנחנו מותרים בערך שבוע ואסורים שלושה- הייתי אצל רופאת נשים והיא עשתה בדיקות ואמרה שאין בעיה . המצב הנפשי והזוגי שלנו לא קל וחשבתי שכאחזור לבעלי בעוד שבוע כבר אהיה טהורה וזה יהיה לנו הרבה יותר פשוט- אם אחזור לפני טבילה זה ייאש מאוד את שנינואני פשוט לא יודעת מה לעשות אשמח אם תחזרו אליי במהירות האפשרית

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 7:40:25 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני מתיחס רק לנאמר במכתבך שההפרשה הייתה חומה, במקרה כזה שאין בו מראה אדמומית רק חום, אין לך כל חשש ואת יכולה להמשיך בספירת הנקיים. (אין צורך בהפסק נוסף), אם המראה יש בו גוונים אדומים חייבים לראות את המראה.