כתם אדום בהיר

השאלה:

אני חדשה באתר ואינני יודעת אם אני מפנה את השאלה לרב הנכון אך,
אני בשבוע השישי להריוני, אתמול טבלתי לאחר כתמים שהיו לי לפני כן. כמו כן יום לפני הטבילה הישתמשתח בנר מסוג "אגיסטן" לפטרייה בנרתיק. היום ראיתי כתם אדום בהיר בנייר הטואלט (הנייר גם בצבע ורוד)אך ראיתי את הכתם בברור. אני לובשת תחתונים כהים ולכן אינני יודעת אם היו עוד.
אשמח אם תכוון אותי מה לעשות.
בברכה ותודה מראש, אסתי.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 7:41:20 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לפי התאור שלך אינך צריכה לעשות דבר, מכיוון שהנייר היא ורוד אין בו דין כתמים, וכן הוא לא מקבל טומאה, ועוד שהשתמשת בנר, מכל הסיבות הללו ביחד, וכל אחת לחוד כבר מתירה שלא להתחשב בכתם שראית בקינוח. ובייחוד שיש לך חזקת מסולת דמים ככל אישה שבהריון. על כן אם לא ראית דם אלא את הקנוח הזה, את טהורה.