יחסי אישות

השאלה: לרבנים הנכבדים

שלום וברכה,

ברצוני לשאול שאלה אינטימית במקצת (ואולי לא במקצת)
רעיתי ילדה לפני חודשים אחדים ב"ה. מטבע הדברים, בשלב מוקדם זה, איננו מעוניינים להכנס להריון נוסף. לפיכך, אשתי קבעה תור לרופא נשים על מנת מנת לקבל המלצה ומרשם לגלולות למניעת...
החיסרון הוא שעקב העומס הרב (ככל הנראה), התור נקבע רק לסוף החודש(הלועזי).
שאלתי היא, האם יש מניעה הלכתית להשתמש באמצעי מניעה חלופי מסוג קונדום באופן זמני בלבד עד אשר הגלולות יחליפו את האמצעי הארעי.

אודה לתשובתכם בהקדם

מאיר 23

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 9:11:30 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

שאלה זו אין אפשרות לענות באינטרנט צריך לגשת לרב שאתם סומכים עליו ולהתייעץ בשאלה זו.