יחיסי אישות זוג נשוי

השאלה: שלום ,
אנחנו נשואים כבר 10 שנים , יש לנו 4 ילדים , מסיבות בריאותיות ( של אחד הילדים) החלטנו לא להביא יותר ילדים לעולם , שאלתי היא מבחינת יחסי מין וכל מה שמסביב , האם מותר לעשות עם אשתי הכל ? ל"גמור" בחוץ ? מין אוראלי לשנינו? לאשתי לא כל כך נעים לפעמים שאני גומר בתוכה , אנחנו מאוד אוהבים ותומכים אחד בשני ועכשיו כאשר אנחנו אחרי לידה ומטפלים בילדה קטנה קצת חולה זה מאוד חסר לנו כי אנו לא יודעים מה בדיוק לעשות . מאוד חשובה התשובה גם בהיבט ההלכתי וגם בהיבט של הסיטואציה שבה אנו נמצאים ,

תודה רבה .

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 7:56:08 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

ממשיכים לחיות כרגיל, ויש לשמש כדרך כל הארץ מלבד האמצעיים שהתירו לכם להשתמש.