טבילה

השאלה: שלום כבוד הרב,
אני בת 26.5 נשואה ואם לבן שנתיים וארבעה חודשים.
אנו מנסים להיכנס להריון שני למעלה משנה, במהלכה נקלטתי פעמיים וההריון לא התפתח.
לפני כחודש עברנו לרופא פוריות והתחלנו מעקב זקיקים לזיהוי הביוץ.
אני אמורה לטבול אי"ה במוצאי שבת ביום ה-14 למחזור.

שאלתי היא:
ביום שישי התכוונתי לעשות הפסק טהרה ובבדיקה העד יצא עם מעט הפרשה
שקופה-כתמתמה, ולאחר מכן לצערי בשל אורחים שהגיעו שכחתי לעשות את המוך הדחוק ב22ד´ הרלוונטיות ועל כן דחיתי את ההפסק ליום שלמחרת (מה גם שאני מאוד מקפידה ועושה את ההפסק אך ורק כשהעד יוצא לבן לחלוטין).
ממרפאת הפוריות התקשרו לומר לנו לקיים יחסים בשישי ובשבת היות והביוץ כנראה צפוי בסוף השבוע.
האם ניתן להקדים את הטבילה ביום? משמע לטבול ביום ה-13 למחזור, יום שישי?
אודה מאוד לתשובתך.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 7:34:55 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

השאלה הגיעה אלי במוצאי שבת, כך שאיננה מעשית.

צום החמישי לששון ולשמחה