טבילה

השאלה: אני צריכה לטבול ביום ה-12 לאחר יום קבלת הווסת (אני נקייה אחרי 5 ימים + 7 נקיים. לאחר בדיקות רבות שעשיתי במעבדות בקופות החולים, נמצא כי אני מבייצת ביום ה- 10 למחזור.
אני ובעלי מנסים כבר שנה להיקלט להיריון אך ללא הצלחה, כי אני מבייצת עוד לפני שאני טובלת. מה עליי לעשות???
נ.ב- ימי המחזור שלי נעים בין יומיים לשלושה. כלומר הוא ממש קצרצר. וכבר אחרי יומיים שלושה כבר אין שום כתם אפילו.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 6:37:26 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

יש הרבה מה לעשות בתחום הזה, אלא שכדאי שתפנו למכון פוע"ה בירושלים שהוא מתעסק בשאלות אלו ויתן לכם לווי לאורך הדרך ואי"ה תפקדו במהרה.
טל : 02-6515050

פקס: 02-6517501

אי-מייל: info@puah.org.il