חוסר סקס עם בעלי

השאלה: אני ובעלי נשואים כבר שנתיים ועדין אין לנו ילדים בכל פעם שביקשתי ממנו שיילך לבדיקות הוא דוחה את זה ומתחמק.
כל פעם שהיייתי חוזרת מהמקווה הוא לא היה שוכב איתי ונלחץ ומרגיש לא בנוח ליידי. ורק יומיים אחרי זה לפחות הוא היה שוכב איתי.
בתקופה האחרונה הוא לא שוכב איתי בכלל וגם שלפעמים אני מנסה הוא לא מתפקד או שהוא מפסיק באמצע. הוא טוען שזה בגלל שהוא לחוץ בעבודה ודואג מבחינה כלכלית.
רציתי לדעת מה התורה/ ההלכה אומרת במקרה כזה והאם אני כאשתו צריכה לספוג את זה וכביכול לתמוך בו או שאני צריכה לעזוב אותו?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 3:42:00 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

זאת שאלה שאי אפשר לענות באינטרנט, צריך להפגש עם אדם שיכול להשפיע על אישך, ויודע כיצד לגשת למקרים כאלו. ברור שיש אנשים כאלו גם בסביבה שלכם. השאלה איננה האם את צריכה לספוג או לא, אלא השאלה עקרונית יותר על כל חיי הזוגיות שלכם.

צום הרביעי לששון ולשמחה