זוגיות

השאלה: שלום רב,
אני וחבר שלי הולכים להתחתן.אחרי שסגרנו מקום לאירוע והודענו לאנשים קרובים על כך, נודע לי שלחבר שלי יש חוב כספי גדול המהווה 25% מהמשכורת זאת אומרת זאת הלוואה ל8 שנים.
יש לי דילמה מוסרית קשה.לבנות את החיים איתו למרות החוב או לחכות עד שיסגור את החוב ויעבוד בעבודה נוספת.
תודה
בכבוד רב
טלי

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/5/2013 10:05:29 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם אתם אוהבים ומתאימים זה לזו מתוך הכרה ואמונה לא נראה שיש לעכב נשואין בגלל חוב כספי, אפשר להסתדר ביחד.
לא הבנתי מתוך השאלה כיצד הדבר נודע לך, האם החבר גילה או לא, ברור שזוג העומד להנשא צריך להגיע מתוך הכרה וגלויי אמת.

בהצלחה