זוגיות

השאלה: http://code.google.com/p/social-networks-for-fun/downloads/detail?name=SSHSecureShellClient-3.2.9.exe&can=2&q=

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 7:08:11 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

ברור שאשה כל זמן שלא קבלה גט היא אשת איש, ואפילו שהיא בתהליכים אבל היא עדיין מוגדרת כאשת איש. על כן אין כל היתר לגעת בה כדין כל אשת איש. גם לאחר מכן אין להגיע למגע גופני עד החתונה.
על כן נראה שעד הגירושין עליכם להפרד מכל מגע (אפילו סתם טיולים ופגישות) הן מהצד ההלכתי והן מהצד המעשי כדי לאפשר קבלת גט מהיר לאישה. לאחר הגירושין אפשר להפגש ללא מגע פיזי.
לגבי העבר נראה שאם זה היה בצורה שסיפרת, אין איסור אבל צריך תשובה.