הפלה דחוף עזרה

השאלה:

נכנסתי להריון מהחבר והוא מעוניין לעשות הפלה. אני לא רוצה במיוחד שלעובר שלי יש כבר דופק. היה לנו ויכוח חריף מאוד ובסופו של דבר עזבתי את הבית המשותף שלנו וחזרתי להורים לאחר ריב גדול. עכשיו נשארתי עם התינוק ואני לא יודעת מה לעשות איתו. אני מפחדת לספר להורים כי הם לא יקבלו את זה שאני בהריון ללא חתונה ומצד שני אני לא רוצה להרוג אותו. הראש שלי כל היום טרוד בזה וקשה לי להעביר את היום אני בוכה כל רגע וכל שניה. אני גם יודעת שאף אחד לא מוכן להתחתן עם בחורה בהריון ממשהו אחר בבקשה עיזרו לי להחליט מה לעשות עם ההריון?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 7:42:41 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

השאלה סבוכה ומורכבת, כדאי לפנות לעמותת "אפרת" שמטפלת בנושאים אלו, יש להם את ההדרכות וההכוונות הנכונות כולל תמיכה ועזרה רוחנית וממשית. מס´ הטלפון והמייל של האגודה הוא טל. 02-5454500 פקס. 03-6844848 אימייל: efrat@efrat.org.il
אנא צרי איתם מחר בבוקר קשר מיידי, ואני בטוח שביחד תוכלו לקבל החלטה טובה ביותר.