הכתמות

השאלה: אני שישה שבועות אחרי לידה- טבלתי לפני שבוע ואף התחלתי בגלולות "מיקרולט" המתאימות להנקה.לפני יומיים התחילו כתמים-בהתייעצות עם נשמת ,לא נאסרתי.היום הכתמים התחזקו- אני מרגישה זאת בלחות וברטיבות בפתח הנרתיק ובאף בכך שראיתי גם כתמים במכנסיים .עכשיו עליי לציין שאני מקפידה על תחתונים שחורות או צבעוניות וכן לא להביט בנייר טולאלט לאחר הקינוח.וכן המכנס צבעוני אף הוא.האם משום שעל פניו לא ראיתי את הכתמים באופן אוסר-אני עדיין מותרת או שהתחזקות הכתמים גורמת לאיסור? אודה לתשובה מהירה וברורה
נורית

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 6:51:55 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב ללידה

אלו תופעות ידועות לאחר לידה, אם יש לך הרגשות כפי המתואר כדאי לעשות בדיקה פנימית כדי לדעת מה קורה, אמנם שעדיין לא נאסרת אבל איןלהעלים עיין מהמציאות ואשה שמרגישה שיש שינוי במצבה ראוי שתעשה בדיקה פנימית.