בעיות פיזיות

השאלה:

כבוד הרב שלום
אני נמצא בברוך ואני לא יודע איך לצאת ממנו.
מזה תקופה שאני יוצא עם בחורה והיא חמודה ויפה. בהתחלה היה לי ממש טוב ורדפתי אחריה וחיזרתי אחריה. עם הזמן דברים קרו וריבים צצו. אבל תמיד נגמר בסדר. הבחורה באמת מקסימה אבל ולמרות הכל יש לה שתי בעיות שקשה מאוד להתעלם מהם ולהתמודד איתם. הראשונה היא היא סובלת ומשיער מיותר בגוף. למרות שהיא בטיפולים בליזר ולי אישית זה פחות מפריע. הבעיה השניה שיותר מטרידה אותי זה שהיא גם סובלת מהזעת יתר. אני פשוט מעדיף להתחמק איתה ממצבים שיכולים לגרום לה לזה וכשזה קורה אני נלחץ ולא יודע איך להתנהג. אני רוצה לציין שהיא בחורה מקסימה ויפה בעיני. אין פגמים אלה מורידים מהעובדה שאני חושב עליה רק טוב. אבל שוב כאשר קורה מקרה הזעה וגם הריח אני מרגיש אפילו נעלב שהיא לא דואגת לזה מידי
כבוד הרב אני אובד עצות
היא באמת משהו מיוחד

אולי לאדם כמוני למרות הכאב עדיף להפרד ממנה
אנחנו כבר מעל שנה וחצי ביחד
כבר דברנו על חתונה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי |
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין כל סיבה להפרד אם הכל בסדר, צריך לטפל ויש היום את כל האמצעים לטיפול שיקל על הבעיות הללו, ולעומת ערך החיים הכללי הבעיות שהעלת הן קטנות וניתנות לפתרון, על כן אם אתם מתאימים זה לזו ואוהבים זה את זו, הדרך הנכונה היא לגשת לטיפול רציני ולהתחתן במהרה.