בעיות בזוגיות

השאלה: שלום!
אני נושאה שנתיים וחצי, עוד בתחילת הנישואים החלו להיווצר ביני ובין בעלי מריבות רבות, אבל תמיד חשבתי שהשנה הראשונה היא קשה וזה עוד מעט יעבור.. לאחר חצי שנה כשהחלטנו להביא ילד זה לא הלך ולאחר סידרת בדיקות נמצאה בעיה אצל בעלי ואנחנו עכשיו בטיפולים בינתיים ללא הצלחה.. אין לנו כ"כ מי שידריך אותנו (מכון שפרה אף פעם לא עונים ולא חוזרים להודעות) ובעלי לא לוקח יוזמה לחפש עזרה למרות בקשותיי החוזרות,כל העניין הזה מכניס אותי ללחץ ומחת רב מאוד,שגורם לי להיות במצב רוח ירוד ובנוסף גורם לריבים שלנו להיות תכופים, אני מרגישה שאין לי עם מי לדבר ואין מי שיתמוך בי, אני מאוד הייתי רוצה לקבל הכוונה בעניין הטיפולים ואפילו יעוץ זוגי כדי להתמודד עם כל העניין. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מקום שיוכל לעזור לי

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 7:55:13 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני מבין את הבעייתיות שאתם נמצאים בה. על כן כדאי לפנות לייעוץ מקצועי, אולם נראה שצריך שיהיה יהודי ירא שמים המכיר את דיני ההלכה היהודית ואת ההוייה המשפחתית היהודית. אני מכיר יועץ ויועצת דתיים, אפשר לפנות אליהם או לאחרים שאת מכירה.
1. הרב עזריאל אריאל azriel11@neto.net.il
2. חיה מאיר chay180@gmail.com