אישור הרבנות לנישואים

השאלה: כבוד הרב שלום

אני מקווה שהפנתי את השאלה לאדם הנכון אם לא סליחה אני עומדת להתחתן ב9/9/09 ואני צריכה להירשם ברבנות הראשית לפי מייטב הבנתי אני צריכה להיות נקייה כשבועיים לפני החתונה אני לא מכירה את הנוהל ואוצה להגיע לחופה שלי טהורה ולא טמאה אודה לך מאוד אם תסביר לי קצת לגבי ספירת הימים ומה קורה אם המחזור נופל לי ממש לפני החתונה

בתודה מראש
שושנה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 11:33:26 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

השאלה היא רפואית, צריך ללכת לרופאת נשים שהיא תסדר את המחזור (שיגמר לפחות שבועיים קודם לחתונה), ואז הכל בעז"ה בא על הצד היותר טוב. לגבי פרוט הדברים ממילא תלמדי עם מדריכת כלות את ההדרכה לחתונה, והיא או חברה טובה שלך תוכל להסביר לך בדיוק מהו התאריך שאת צריכה להיות טהורה.