אין קשר עם ההורים- חתונה

השאלה: שלום,
אני וארוסתי מתכננים להתחתן בע"ה בקיץ הקרוב.
אין לי קשר עם הוריי (לא מתראים ולא מדברים).
הבנתי שע"מ לפתוח תיק ברבנות, אצטרך להביא את כתובת הוריי- דבר שאיננו אפשרי.
האם ישנה דרך שאוכל לבצע תהליך זה, ללא כתובת הוריי?
תודה.

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 3:24:26 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב.

אין שום חיוב להזכיר כתובת הורים, רק כתובת מגורים שלך. אלא א"כ צריך לבדוק את רווקותך על כך תצטרך להביא עדים, וכמו כן אם אתה יליד חו"ל יש צורך בבדיקות נוספות.
בימים אלו לפני חתונה כדאי לחשוב שוב על יצירת קשר עם ההורים, זה בודאי ישמח אותם ואי"ה גם אותך. כתוב שחתן ביום חתונתו נמחלים לו כל עונותיו וכן עונות השושבינים. כשנעשה שינוי כזה של נשואין כל המערכת משתנה, וא"כ יתכן שכדאי לחשוב על יצירת קשר (ברמה מסוימת) עם ההורים.

מזל טוב