כיבוד הורים

השאלה: שלום!
שמתי לב שלעיתים, אני לא כ"כ מכבדת את הורי. אני ממש רוצה לכבדם, אבל לפעמים העצלות חזקה ממני, ובנוסף אני מרגישה שאני לא יודעת מספיק על כיבוד הורים על מנת לכבדם בצורה מלאה וראויה.
אשמח מאוד אם תוכלו לפרט לי את הלכות כיבוד הורים ולתת לי כמה טיפים שיוכלו לעזור לי לכבד את הורי ולהתגבר על העצלות.
תודה רבה!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:05:43 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כדאי לחזור על הלכות כבוד הורים בספר מקור חיים של הרב חיים דוד הלוי זצ"ל, או בספרי כבוד הורים של "ילקוט יוסף", שם ישנן הקדמות ארוכות ומבארות את נושא כבוד אב ואם ושכרה.